image

 

140 LET

PGD Slovenske Konjice

 

image

Napovednik 

 

Zadnja pridobitev v voznem parku je TRV-2D (MB AXOR). Več...

Zadnjih 5 objav

Ob 18.18 sta v Spodnjih Prelogah, občina Slovenske Konjice, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom očistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Slovenske Konjice so dve lažje poškodovani osebi oskrbeli na kraju dogodka.
Ob 14:52 so na avtocesti med predorom Pletovarje in izvozom Dramlje v občini Šentjur gasilci PGD Zreče in PGD Slovenske Konjice posredovali po prometni nesreči, kjer je osebno vozilo zadelo odbojno ograjo in obstalo med pasovoma. Gasilci so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem, izvlekli vozilo na cesto, odklopili akumulator in posipali razlite motorne tekočine. V nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so ju oskrbeli reševalci NMP Slovenske Konjice.
Ob 10.23 je na avtocesti Celje–Maribor v Spodnji Grušovljah v občini Slovenske Konjice zagorelo v motornem delu avtobusa. Prisotni so začetni požar pred prihodom gasilcev pogasili z ročnim gasilnim aparatom. Gasilci PGD Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka pregledali vozilo in počistili razlite motorne tekočine.

Praznovanje Milan 80, Darinko 60, Srečko 60, Vili 60

   

Zadnja posredovanja v naši občini

Radarska slika padavin

Dogajanje v 24H